momenten_009

Sifu Gulveren begon zijn Wing Tshung carriere in 1988 in Amsterdam. Zijn eerste lessen kreeg hij in Wankui Wing Chun systeem. Al snel stapte hij over naar een wat modernere versie, het Leun Ting WT. Hij behaalde in 1997 zijn eerste leraargraad in Hedelberg bij Sifu Kernspecht en Sifu Schaefer. In 1996 maakte Sifu Gulveren kennis met Sigung Avci van het Avci WT en Avci Escrima. Sigung Avci heeft in Duitsland veel succes.
Zijn Programma’s worden daar tot op heden geleerd aan de commando’s en speciale eenheden van de politie (S.E.K. / G.S.G./ 9 E.D.). In 1997 werd Sifu Gulveren officeel aangenomen als privé leerling van Sigung Avci. Bij Sigung Avci heeft Sifu Gulveren jaren lang les gevolgd en in die tijd honderden uren priveé en groepsles gehad. Daarnaast heeft hij stage’s gelopen tot en met de programma’s van derde leraargraad. Sifu Gulveren heeft uiteundelijk zijn training verder afgerond met privé les bij Master Academy Ausburg van Sifu Bahri.
Hierna is Sifu Gulveren zelfstandig verder gegaan onder de naam Wing Tshung Kung Fu. Sifu Gulveren is van mening dat er geen één meester uit de heme is neergedald. Alleen door lang, hard en met toewijding te trainen zijn resultaten mogelijk! Sifu Gulveren heeft tot op het heden aan vijf leerlingen het complete WT systeem doorgegeven. Dat zijn op volgorde: Sifu Oukhita, Sifu Marcel en Sifu Maarten BLok. Sihin Roeland en Sihing Santi zijn nog in opleiding en komen ook bijna in aanmerking voor de Sifu titel.